Disclaimer

Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de uitgever is het niet toegestaan, informatie, beeldmateriaal en foto's, nieuwsberichten en/of berichtgevingen die verstrekt worden via Kredietrente.nl op enigerlei wijze te verspreiden.

Kredietrente.nl besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van alle gepubliceerde data en informatie. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Kredietrente.nl alsmede de aan haar gelieerde ondernemingen, auteurs, datavendors en toeleveranciers zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden / onvolledigheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van de informatie via Internet alsmede technische storingen.

De informatie op deze website, waaronder rentetarieven, antwoorden op vragen, koersen en de resultaten van de kostenberekeningen of andere calculaties, zijn van algemene aard en zijn geen persoonlijk advies. Wij raden u dan ook aan voor een persoonlijk op maat gesneden advies contact op te nemen met één van onze partners.

Indien u uitsluitend op basis van de informatie van deze website de beslissing neemt om verplichtingen aan te gaan, bent u zelf verantwoordelijk voor de gevolgen daarvan.

Wij stellen het op prijs indien onjuistheden op deze website aan haar worden gemeld: info@kredietrente.nl
 
Laatste Nieuws
Rentepercentage en leningen
Er bestaan verschillende soorten leenproducten in Nederland. In principe kunnen de leningen in twee categorieën worden verdeeld: er zijn leningen met een vast rentepercentage (persoonlijke lening) en leningen met een variabele rente (doorlopend krediet). Lees meer
 
Woning krediet
Een eigen huis krediet of eigen woning krediet stelt een woningeigenaar in staat extra geld te lenen voor bijvoorbeeld een verbouwing. De rente die de woningeigenaar over het leenbedrag betaalt is fiscaal aftrekbaar en door het geringe risico relatief laag. Lees meer